3 Ağustos 2011 Çarşamba

Yasina 11 Gun Kala ..

Ne hizli akiyor, bazen gecip gitmek bilmeyen su zaman .. Nerdeyse haftada bir degil ayda bir yazabilsem, minigimden minik notlar dusebilsem sevinir hale geldim .. O kadar sey degistiki artik evimizde kucucuk dev bir adam var .. Kendileri tam bi emzik ve anne bagimlisi, altin sacli minik bi adam ... İstedigi olmadiginda kiyameti kopartan, en sevdigi sey tirmanmak ve kemirmek olan kucuk adam ..
En son vukuati uc gun once laptopunda sarjini kemirerek kullanilmaz hale getirmek oldu.. Suan dunyayla tek baglantimi saglayan, iphonuma goz dikmis durumda bide onu devre disi biraksa heralde dunyanin en mutlu bebesi olacak..

Tam olarak yurumuyor minigimiz ama tirmanma konusunda evde cikmadigi yukseklik kalmadi diyebilirim .. Oyle zekiki bazen hayretler icinde kalmiyor degiliz .. Tv sehpasina, sark odasinin pencere kenarina, bizim yataga salondaki koltuklara 75 cm lik boyuyla tirmanabiliyor.. Daha biz bunlari sindirememisken tabure yardimiyla mutfak sandalyesine ordanda yemek masasina cikmis gecende .. Masanin uzerinde ekmek sepetiyle oynarken bulunca elim ayagim titredi, oyle korktum ki olabilecekleri dusunmek bile istemiyorum..








Turkiyeye ucmamiza son 11 gun kaldi.. Burda ve orda heyecan dorukta ..
O kadar ozledimki memleketimi, baba ocagini, annemin kucagini hepsi gozumde tutuyor ..

2 yorum:

  1. en tehlikeli zamanları her an peşinde geziyorduk,ona rağmen düşüyorlar maalesef.
    kelime doğrulamayı yorumlardan kaldırmak istersen eğer .ayarlar-yorumlar-ayarları kaydete basıyorsun

    YanıtlaSil
  2. Maşallah Allah bağışlasın...
    Birşey olmaz yaramaz ve zeki çacukların düşerken bile dikkatli düştüklerini kendilerini zamanla koruyabildiklerini gözlemledim...

    Türkiyeye buyrun gelin ramazan bir başka güzel...

    YanıtlaSil