30 Mayıs 2011 Pazartesi

Canimizin yarisi kuzenlerimiz ..

Evet daha neler neler oglusum bu ay ikinci kez abi oldu ..
2 hafta once, Yasemin yengemiz ve Seref amcamizin ikinci bebisleri Tarik aramiza katildi, gecen ayda buyuk halamizin oglusu Ademimiz gelmisti dunyaya .. Oglum abilik yapicak insallah kardeslerine ..
Mohammed Bial annanesinin ve dedesinin  2. torunu, Bilalden 5 ay buyuk bi yigenim var (kizkardesim canim cigerim bitanem Zeynep teyzemizin oglu)  Ubeydimiz var .. Beni ilk kez teyze yapan canimin yarisi, dogumuna sahit oldugum, ayrildiktan sonra gunlerce kokusu burnumdan gitmeyen, aklima geldikce icimi sizlatan minigim benim 





Babannesinin ve dedesinin ise 4. torunu ..
Buyuk amcamizin bir kizi Seliha ablamiz ve bir oglu Ihvan ali abimiz var .. ve kucuk amcamizinda bir kizi ve yeni dogan oglusu tarigimiz var.
Miyemimiz gozumuzun nuru ( Bilalin en iyi arkadasi ve Bilalden 11 ay buyuk olan kuzenimiz) 
Meryem Ranamiz cadimiz cingenemiz ama herseyimiz :)) 

  kucuk ablamiz ve kardesi Tarigimiz 

 
gittikce cogaliyoruz, buyuyoruz
oldum olasi severim buyuk aileleri, kardes gibi buyuyen kuzenleri, simsicak bayram sabahlarini, mutlu pazar kahvaltilarini, iftar sofralarini   ..
ama bir tarafimiz hep eksik, bir yanimiz hep gurbet .. senede 2 kez ancak goruyoruz annanemizi teyzemizi sevdiklerimizi .. bunuda sukur deyip avunuyoruz .. Mesafelerin onemi yok aslinda benim icin Rabbim saglik versin huzur versin ve bebislerimizin koca koca adamlar, anneler, babalar oldugunu gormeyi nasip etsin ..

1 yorum: