10 Haziran 2011 Cuma

1...2... 3.... Yasasin Takim Ruhu ...

Slm kizlar rejime diyete spora son hiz devam ..
netten 1  gruba katildim, hep beraber yapiyoruz rejimimizi,  birbirimizi kontrol ediyor yediklerimizi kacamaklarimizi filan yaziyoruz .. suan super motiveyim insallah devami gelicek 
bu sabah tartida pek bi degisiklik olmadi cunku malum donemdeyim .. ama yilmak yok son hizla rejime  devam ..
pilatese ve yuruyuslerede basladim, dun bilali attim pusete 45 dakika tempolu bi sekilde yurudum..  cok kararliyim cok iki ayda gidicek bu kalan 13 kilo ..

Baslangic kilom : 72
Suanki kilom :68 
Hedef : (simdilik) 54
En son hedef : 48 

54 e dustugumde fotolarimi ekliycem :))

6 yorum:

  1. canim ya biz senle hemen hemen ayniyiz. ayni hedefleri tasiyoruz :) banada adresi varsene bende katiliyim guruba :)

    YanıtlaSil
  2. cocuklari uyutup bilgisayar basina oturudm . yanimada raffaello paketini aldim , yiyip yiyip bos paketleri kutunun icine atiyorum . sanirim kutunun ici sadece bos kagitlarla dolu :) yiyie yiye dana gibi oldum . aman 3 cocuk annesiyim o kadar kilo olsun artik deyip kendimi avutuyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. afiyet bal olsun seker olsun ikide benim yerime ye (dil cikaran smiley) bende iki ip atliyim senin yerine dengeleyelim :))

    YanıtlaSil
  4. canım hangi drup bu ya? diyetcenter mı acaba? bende katıldım ama bıraktım sonra kızım hastalandı faln.. bende katılayım aranıza motivasyona ihtiyacım var :(

    YanıtlaSil
  5. ben başka bi foruma üye oldum ama yarış falan yapmak için gold üye olucakmıssın. yasak anlayacağın.. burda da para olayı falan var mı? işin içine para girince de soğudum yani..

    YanıtlaSil
  6. kadinlarkulubune ben senelerdir uyeyim butun hamileligim orda gecti .. bbegimi ordaki arkadaslar sayesinde daha kolay buyutuyorum .. tabi caizse hep beraber dogurduk hep beraber emzirdik simdide aldigimiz kilolari beraber veriyoruz .. :))
    pro uyelik diye birsey var parali sahsen ben normal uyeyim ve butun gruplara katilip istedigim paylasimlarda bulunabiliyorum .. sadece 50 mesajin oldugu zaman ozel mesaj gonderebiliyorsun uyelere yoksa her bolume konu acip yorum yazabiliyorsun
    sadece diyet bolumune girmek istiyorsan verdigim linkten gel :))

    YanıtlaSil