18 Haziran 2011 Cumartesi

Zormus hemde cok zormus ANNE olmak .. BABA olmak ..

Haftalar sonra guzel seyler yazabilmek, guzel seylerle baslamak isterdim  postuma .. 
Cuma sabahi atesler icinde uyandi benim kucuk adamim .. olctum 39.2 derece sakin olayim birazdan duser dedim , ilacini verdim .. ama onceki ateslenmelerinden farkli olan birseyler vardi ..
Ates dusrucu verdim yarm saat bekledim hala yaniyor 
1 saat 2 saat derken baktim olmuyor dus yaptirdim ilik suda oynadik biraz ama hala imkansiz 
dinmek bilmeyen bir mizilti ve inilti, dusmek bilmeyen bir ates .. ogleni zor ettik ..
Basit bir bogaz enfeksiyonu dedi doktorumuz, onemli degil dedi ..
neyse dedim iyi onemli degilmis eve geldik agri kesiciler ilaclar ama hala bi aksilik var, uyumak bilmiyor Bilal, susmak bilmiyor .. ates hep 39 civarlarinda ..
kucagima aliyorum agliyor, yere koyuyorum agliyor,
en sevdigi yiyeceklerden verdim yemiyor ve yine agliyor,
konusuyorum agliyor 
susuyorum agliyor 
ama o susmak bilmeden agliyor ..
sener benden perisan ben ondan perisan, minik yavrum bizden perisan  .. icim sizliyor aglamasina, dayanamiyorum diyor babamiz, oyle merhametliki kiyamiyorum onada, ne kadar sen yat ben bakarim desemde bir an ayrilmadi yanimizdan  ..  sabaha kadar beraber bekledik yatagin basinda  .. sabahi sabah ettik .. 
ikimizde birbirimize itiraf edemesekde kaybetme korkusu okunuyordu gozlerimizden ..
biz seni cok zor bulduk annem, biz seni 8 kez sene sonra bulduk 
umudumu kestigim ay girdin sen bizim hayatimiza .. bitti artik asla anne olamiyacagim dedigim ay mucizeler bitmez der gibi girdin dunyamiza .. korkumuz bundan, kaygimiz bundan .. 
sabaha kadar yarim saate bi olctuk atesini ..sabaha kadar  aklima gelmeyen musibet bela kalmadi .. dualarla ettik sabahi ..
sesi kisikti minik melegimin  .. gucu tukendi aglamaktan, kafasini dahi kaldiramiyor oyle halsiz oyle zavalliki ona her bakisimda gozlerim doluyor .. o inci gibi yaslar dokuldukce gozlerinden ben kahroluyorum ..
o yandikca benim icim titriyor .. Rabbim bana ver ona gelen tum kotulukleri, gadasi, belasi, hastaligi beni bulsun,  tirnagi bile kirilmasin istiyorum .. 
boyle zamanlarda oyle aciz hissediyorum ki kendimi hic bir sey yapamiyorum yavrumun hastaligi karsisinda .. kolum kanadim kiriliyor ..
bugun bir kez daha anladimki ben seninle sinaniyorum kucuk melegim .. buyuk bi sinavda annen .. sinavinin adi annelik sinavi ..
annen bu sinavi gecebilirse sayet tek istedigi tek diledigi  bu yazdiklarini okuyabilecek yaslara getirebilmek seni  ..



ne kadar aciziz Rabbim ne kadar zavalliyiz .. SENSIZ bi hiciz biz .. SEN sar yaralarimizi .. yar ve yardimcimiz SENSIN ..

3 yorum:

  1. Canim ya bizdende ayni, Allahim bizi yavrularimizla sinamasin.

    YanıtlaSil
  2. amin canim .. bizim en zor sinavimiz onlar :(

    YanıtlaSil
  3. çokçok geçmiş olsun.öyle iyi anlıyorum ki yaşadığını malesef altı gün sürdü bizimki de inşallah gececek merah etme.böyle büyüyüecekler ama bizden de götürecekler.allah lşifa versin

    YanıtlaSil